sunnuntai 12. elokuuta 2012

Leiri leireilty

Loppuva viikko onkin kulunut pitkälti ilman konetta eikä ole blogikaan siksi päivittynyt. Viikonloppu sujui Kalevan kierroksen tempon ja maajoukkueleirin merkeissä. Tempo oli itseltä aika perusajoa. Aika 54 km:n kisassa 1.24.05 kun viime vuonna ajoin saman radan aikaan 1.27.47. Molempina vuosina keli oli hyvin samantyylinen hyvä pyöräilysää melko vähässä tuulessa. Ajan paraneminen ei kokonaan selity kunnon paranemisena sillä nyt oli käytössä 50 mm profiilikiekot ja tempotanko, joka on tosin turhan lyhyt. Hankala spekuloida miten iso osa tuosta 3.42 aikaerosta on kunnon parantumista ja miten paljon muuta, mutta luultavasti vuodessa on menty myös kunnon osalla eteenpäin. Tästä kertoi myös samaan tyyliin Seinäjoen XCM-kisa, jossa verraten muutaman muun kilpailijan 2011 ja 2012 aikoja ja omia vastaavia aikoja oli havaittavissa selvästi oma parempi ajo. Ennen MM-kisoja pitää yrittää itselleen vakuuttaa olevansa kunnossa niin siksi tällaisia laskelmia on tehty. 

Tempon jälkeen lähdin suoraan maajoukkueleirille ajamaan viestitreeniä Lohjalle ja sunnuntaina oli ohjelmassa keskimatkan harjoitus. Leirin harjoituksista ei jäänyt kovin paljoa käteen sillä tempo painoi jaloissa raskaasti varsinkin lauantain harkassa. Sunnuntain harkkakin jäi hyvin pitkälti rauhalliseksi ajeluksi pk-sykkeillä.
Muuten oli ihan mukavaa olla pitkästä aikaa maajoukkueleirillä. Ja tulipa ainakin jotakin kisainfoa ja joukkueen pyörätkin on jo valmiina kärryssä matkaan kohti Unkaria.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti