maanantai 28. heinäkuuta 2014

Kisailuja

Viime kirjoittelun jälkeen on kisattu jo muun muassa kaksi kiertuetta pyöräsuunnistuksen maailmancuppia ja SM:t sekä TahkoMTB ja monta muuta MTB kisaa sekä.
SM-pitkämatka. Kuva: Elina Erkkilä

MC:t ovat omalta kohdaltani menneet loistavasti. Saldona Tanskasta pitkän matkan voitto ja Ruotsista sekä pitkän että keskimatkan 3. sijat. Tanskasta tuli lisäksi viestistä voitto. Aikaisemmin olen henkilökohtaisissa MC-kisoissa ollut vain kerran toinen ja kerran kolmas, joten tämän kauden tulokset ovat olleet selvää parannusta.

Maastopyöräkisoissa kulku on ollut parempaa kuin edellisinä vuosina. Maratonkisoissa AulankoMTB:stä tuli toinen sija ja TahkoMTB:stä rengasrikon jälkeen 7. sija ja joukkuekilpailun kolmas sija.

Kokonaisuutena alkukausi on sujunut positiivisissa merkeissä. Fyysisellä puolella ollaan menty eteenpäin ja maastoajotekniikkakin on tuntunut hyvin sujuvalta, mutta siinä on tosin ollut pientä vaihtelua. Pyöräsuunnistuskisoissa on myös suunnistus pysynyt mukana, mutta omalla kohdallani suunnistus pysyy mukana huomattavasti paremmin kun kulku on kohdillaan ja itseluottamusta ajovauhtiin löytyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti