maanantai 8. lokakuuta 2012

Tour de Porissa märkää ilman sadetta

Viime viikko jäi harjoituksellisesti hyvin kevyeksi ylimenokauden viikoksi. Tunteja tuli kuitenkin Tour de Porin ajelun myötä vähän yli 10. Lauantaina lähdin ajelemaan Poriin pitkää yhteislenkkiä Tour de Poria. Kahtena edellisenä päivänä oli satanut vettä niin paljon että maasto oli niin märkää, että en ole varmaan ikinä ajanut niin paljoa vesilätäkössä. Tapahtuman aikaan ei satanut kuin vasta lopussa, mutta se ei enää siinä vaiheessa paljoa haitannut. Poluilla/metsäautoteillä välillä oli ura enemmän veden alla kuin näkyvissä, mutta suurimman osan näistäkin paikoista pääsi kuitenkin ajamalla. Reitti kiersi lähtien karhuhallilta etelään kohti Luviaa VT8:n länsipuoleisissa metsissä. Retken tauko pidettiin Luvian ST1:llä. Luvian jälkeen suuntasimme metsiä pitkin Lattomeren majan maastojen kautta Massille, josta edelleen Ulvilaan. Ulvilasta jatkoimme Harjunpään kallioiden kautta Ruosniemelle ja sieltä kaupungin läpi takaisin karhuhallille Kokonaisuudessa oli kuitenkin hieno reissu ja dataa löytyy täältä: http://connect.garmin.com/activity/231358320

Ylimenokauden aikana kun itse suunnittelee mitä tekee harjoituksellisesti on mukava myös lukea asiaa harjoittelusta. Hevoskuurin sivuille olikin tullut hyvä juttu asiantuntevalta mieheltä suunnistuksen tilasta ja harjoittelusta. Moni asia harjoittelun suhteen pätee myös pyöräsuunnistukseen.

Tästä alkaa viimeinen arkiviikko ennen syyslomaa. Viikon aikana on tarkoitus tehdä peruskestävyysharjoituksia sekä voimaharjoituksia, mutta mitään kovaa viikkoa en aio tehdä. Syyslomalla on aikaa vaikka harjoitella vähän enemmän jos innostusta riittää. Opiskelijan syysloma ei omalla kohdalla ainakaan tule olemaan pelkkää lomailua, sillä loman jälkeen on tulossa kahdeksan seuraavan arkipäivän aikana kuusi tenttiä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti