tiistai 24. heinäkuuta 2012

Kisasilppua Joutsasta

Tämän kauden ensimmäinen SM-viikonloppu on takana ja matkoina olivat siis lauantaina sprintti ja sunnuntaina pitkämatka.

Lauantain kisasta ei omasta suorituksesta juuri jäänyt mainittavaa jälkipolville muuta kuin että on se taso Suomessa tällä hetkellä aika kova. Kisassa kulku ei ollut mitään parhainta, mutta suoritus kuitenkin ihan ok ja sijoitus vasta kuudes. Tuntuma jäi että vastaava kisa maailmancuppina niin tuollaisella suorituksella voisi päästä ehkä noin 15 vaiheille, mutta SM:ssä ei lähelläkään mitalia.

Kuva by Heikki Peltonen Joutsan SM-pitkältä
Pitkällä matkalla kulku oli taas hyvää eli sitä samaa mitä muun muassa Joupiskan maratonilla viikkoa aiemmin. Sijoitus oli kolmas ja ero kärkeen 1.12 mikä on pitkälle matkalle vähän. Kisan suurin virhe taisi tulla toiseksi viimeisellä rastilla kun rasti oli sillan alla ja luin kartalta, että se on sillan päällä. SM-kisoissa mitaliin pitää kuitenkin olla aina tyytyväinen.

Kisoihin valmistautuminen ei mennyt aivan suunnitelmien mukaan kun torstaina teimme lyhyitä suunnistusvetoja ja siellä syke ei noussut mihinkään. Tästä päättelimme, että nyt tarvitsee kroppa lepoa ja perjantai vaan huilailtiin, mutta eihän se taktiikka toiminut. Levon tarve oli ehkä todellinen, mutta toisaalta lepopäivän jälkeen ei ikinä kulje eikä kulkenut nytkään. Mutta sunnuntaina taas toisaalta kulki ehkä osittain lepopäivän ansiosta.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti